.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Saturday, August 8, 2009

Warning From FB!..=)

today i got WARNING aka AMARAN from Facebook [ FB ] !!!!
demmmmmm!!!..aku x sukeeeeeeee!!
hanginnnn tol..



dah la skrang nie aku suke men FB je..
celik2 mate je on FB..


maispes, fwenster, tagged sume aku dh kurengggg..

nie die warning tuk aku..
see..ade security check bagai..mcm nak nek flight!


warning die berbunyi..

"Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users...bla..bla..bla..Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled "

nak disabled akaun plak..:P
nape ntah aku dapat warning tu..padahal aku x wat ape2 yang bole m'gugat pihak2 FB..
aku baek tau.. *baek la sgt*



skrang nie dorank x disabled lg FB aku n aku still bole anta coment lg..
but every time nk send coment, mesti ade security check.. *x suke*

aku telah membuat aduan kt FB..

atas nasihat s'org kwan ku yg penah mengalami nasib yg same mcm aku..
cara nya..ak report r psal masalah aku..
send e-mail yang mengandungi sumpah seranah..
eh..cilap2..aku juz cite msalah aku kt depa..
hope dorank can fix it soon!!
i miss my FB!
* malas nk create 2nd account*

wat mase nie aku rest-kan
account FB aku..
sowy la klu aku x reply comment2 kowank..
heeeee~
x tau nk tulis pe daaa..
byeeeee!



* pic yang xde kene mengena *


p/s : k la..nak packin brg2..malam nie nak gerak balik heaven of beranunk..
mcm malas je nk balik...bole x???
lalalalalalaa~
tatatititutu..



No comments:

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin