.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Wednesday, February 10, 2010

1 hari je lagi..=)

salam sumer!
hye korank...waaa..entry ini ditulis dengan penuh KE-EXCITED-AN tuan belog..
kenapa?..kerana tinggal 1 ari lagi aku akan terbang pulang ke rumah terchenta..heheheh..
mean..esok aku akan balik rumah..yippi~
aku akan cuti selama 1 week oke!
balik nie tuk menghadiri majlis perkahwinan my luvly sis & also meet my dentist..

mesti orang2 kat umah tengah bizi wat last preparation tuk majlis kakak aku tuh..
sowy mak, abah..kite x leh nak balik awal..coz still ade class..:(
sowy also to my sis nani..yg byk wat keje..*bese la en..dh ko duk umah..mest byk keje..muahaha*
ok2...ini merupakan hari bizi aku!
ari JUMAAT nie kakak aku akad nikah..
SABTU lak kenduri di rumah aku..
then AHAD rumah bakal abang ipar..hohoho..
kalo korank free jemput ye dtg rumah..

kay la kawan2..nak ciap2 gi kelas lak..
adiosssss~~ salam..

pic yg xde kaitan dgn entry..
* teknik super impose yg dibuat oleh uncle time kteorg melawat ke penang..b'puluh tahun yg lepas *

sy windu mak, abah, adik ma, nani, long, ngah & kakde..
alangkah besh nye jika aku sudah berade di rumah sekarang..
* stop dreaming la *


3 comments:

mohashiqa said...

akak pg sana esok gak...bus akak kul 830pg.hehehe...sape smpai umah dlu agak ny ek??

p/s:mamat yg besar sbelah mak tu,ngah ke??

ツ ZatiL e-OneNiey said...

hohoho..yeke kak?
bgus2..a'ah..akk smpat dlu kot..
nnti jmpe kt umah k..

a'ah..tu mmg ngah kak..
gumuk kn die dlu2..skrg lg la..
heeeee~~

bakal graduate said...

hai2x..jum kte balik kg..horeyy..tinggalkan semua buku2..

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin