.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Tuesday, June 22, 2010

21 years and 5 days!..:D

salam sumer!
 ehem2~ *sambil btol kan tune suara*
18 June 1989 telah lama berlalu meninggalkanku..itu 21 tahun 5 hari yang lepas...
dan hari nie 22 June 2010 aku telah berusia 21 tahun 5 hari..
kalu dibuangkan hari..umur aku sekarang dh 21 tahun oke!!

disebabkan aku busy melancong ke langkawi pada 18 - 21hb..dan x sempat nak hapdep blog..
rasenye blom t'lambat untuk aku m'gewish..

Hepy Belated 21st Birthday to myself !!! 


*wah..sgt meriah~~~ kebabommmmm *

yeah..alhamdulillah..dah 21 tahun aku hidup dekat bumi ALLAH s.w.t ini..aku sgt2 b'syukur..ok, aku dah boleh m'gundi ye kawan2!!..hahahaha..walaupon i'm already 21..but still maintain MUDE ok! :) rasenye masih banyak yang aku belom capai dlm usia ini..kene blajal lagi rajin..tinggal 1 sem je lagi nie..Insyaallah, will do my besh to achieve all the dreams! amin amin amin~
hati ini masih lagi berbunge2 selepas m'getahui result after redo..alhamdulillah, ALLAH dh makbulkan segala doa2 aku..*sujud syukur padamu* mekasih Ya ALLAH..! aku sangat gembira..dah lame aku idamkan result seumpama nie..akhirnya t'capai jugak..this is the best birthday gift i ever had..!
kejayaan ini aku tujukan kepada kedua orang tuaku yang byk bg sokongan yang tak putus2 kepada anak mereka ini..mekasih mak..mekasih abah..mekasih adik-beradikku..mekasih kwn2..and most important mekasih kepada semua lecturer2 aku yang banyak membantu aku dalam pelajaran..jasa kalian akan d'kenang ke akhir hayatku! *sob2..t'haru seketika*

btw, wanna says thanx you to my parents, siblings and all my friends yg wish for my birthday..kalu x wish pon xpe..aku x marah pon!!! ucapan paling byk aku dpt adalah di Facebook terchenta..:) sampai penat ohhh aku dok m'reply tiap2 comment dorank nie..tapi kalu korank bagi ucapan + sekali gan hadiah kan lagi bagus..*oke..aku gurau je ok!* mekasih taw korank..!!! korank mmg terBEST ok! im really appreciate it!!!..may ALLAH bless u all...love u guys!..~ ♥♥


tepuk - tepuk!!

@ hotel langkasuka, langkawi..senyuman pada umur 21 tahun..adakah senyuman ini akan terus kekal 40 tahun akan datang? ecehhwahhh~~ :D

heppy birthday to meee!!!


anda mau kek?..ambik laa..:)

******************************************************

ok, hari Bapa pon dah lepas pada ari AHAD lepas..aku pon x smpat nak create entry for this special day because masih dalam perjalanan nak balik rumah from langkawi..so, combine kat cini pon oke gak kan? heee..di kesempatan ini I just want to wish..

Happy Father's Day !!!

to my luvly Abah Encik Abdul Razak b. Arshad & to all fathers in this world...

*nie abah saya!!! *

to Abah : Selamat Ari Bapa tuk abah .. Terima kasih d atas segale jasa, kasih- sayang dan pergorbanan yg abah dh korban kn tuk semua anak-anak abah.. Trime kasih juge coz dh m'didik anakmu yg s'org ini selame hampir 21 tahun dan 5 hari.. mekasih bwk gi langkawi and belanja choc yg superBANYAK itu..hehehe..Hanya ALLAH yg mampu m'balas jasa segala jasa Abah selama ini.. weeeeeeeeeee~ You r my superhero n my Inspiration i love for eva eva & eva!.. :)



i my abah..

mak abah!..i love u all so much! :)
tanpa kalian..aku tidak wujud pada hari nie...ewahhhhh~~~ :)
terima kasih kerana membesarkan anakmu selama 21 tahun ini!

i love all my family too!!! :D
Thanks for being a part of my life..:)

6 comments:

hanny maness said...

yeay !
happy birthday sekali ag utk kak zatil comel ! :))
mane coklat dri langkawi utk hani ? :PP

ms evilo pon ok kan said...

happy belated birthday.
may Allah bless u.
=) always dik.

hajarus said...

good luck zatil & sekali lagi hepy belated besday 2 u... hepy father's day juga untuk abah zatil ;d

ツ ZatiL e-OneNiey said...

hanny dear!

wah..mekasih cyg..hehehe~
choc? ade ke kirim aritu??
lalalalalalal~~~
:P

ツ ZatiL e-OneNiey said...

kak lisaaaaaa!!!
hehehe..tenkiu sis~
mne adiah tuk zatil?
ewahhhhh~~
:D

ツ ZatiL e-OneNiey said...

kak hajar comel!! :D

heheheh..mekasih byk2 kak!
gud lark tuk akk gak k!
:D

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin