.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Tuesday, June 29, 2010

saya B.O.S.A.N..=)

salam semua! 
Hello my followers..
Hello my silent reader..*ade ke?*
Hello my friends..
Hello Everyoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

WOW! byk giler sawang kat blog nie..al-maklum laaaaa..dah berkurun lame x hapdep..bukan tak nak hapdep tapi diri nie sangat sangat sangat sangat sangat MALAS plus idea xde! biase la otak dh very very BEKU sebab cuti kan..ngaaaaa~
:)

ok, sekarang aku masih berada di rumah..and quite BORINK ohhhh..habis semua orang kt FB tu aku tegur..hahahah..dh la home alone..biase nye ade my lil sis..leh la kacau2 + gaduh2 + nyakat2 + sekeh2 die..*ohhh..sungguh jaat* but yesterday she has been post to BENTONG..she stay at my aunty house there..coz my parents will be going to BEIJING on this Thursday till 6 July..ok, saya sgt jelezzzzzz yeeee!!! sebab dorank gi sane dua org je..tak pe2 kasi change dorank honeymoon...auwwwwwwww~ *tibe2 rase macam gedik gilew..hahahah* 

ok mak abah..nanti jangan lupe beli buah tangan yang banyak dan bawak balik buah hati untuk anak mu yang perasan comel ini ok! hahahahaha..love U all..:)

ohhh, my oliday is end soon! coz this FRIDAY dah kene balik college..lagi 3 hari meyhhhh..aku kene balik awal la..coz i'll be one of the orientation communitee for sem July - Dis 2010 for my college..ari SABTU nie kene gi kem dulu..then baru handle new students intake on 6 July..aku dengar dak2 nie ckp intake student baru around 400 students..woot2..giler la ramai..mcm mane nak handle dorank nnti..? xpe2..just take it as a challenge...yeahhh bebeh!~~ tp bagus gak en balik awal sebab tak de la bowink sgt..but hati ini macam tak sanggup nak pulang awal ke kolej kampung halaman..tak taw kenape..>.<

tapi nak tak nak..memang kene balik ye..tiket bas dah beli..aku gerak gan kawan aku dr Kota Bharu to Kajang hari Jumaat nie pkul 8.30 ye kawan2..sape2 yang nak tlg hantar..sile lah datang ye kat terminal bas langgar..kalau datang tu jangan datang dgn tangan kosong je ok..bawak la makanan ke..tapi yang penting sepanduk yang ade pic aku and kat bawah die sile tulis "Have a safe Journey" ke " Bye-Bye take care" ke " "We ols miss u" ke..ngaaaaaa~ tu baru peminat setia name nyeeee...ohhhh...*kuat sungguh b'imaginasi..dh2 stop it cik zatil iwani*

 ok..mari aku kenal kan dengan tiket bas Transnasional aku *die pon nak glamor kt blog aku ni ok*. cume b'harge rm44.80 saje..kalu beli KFC gune duit tu kenyang 5 hari kot..wahahahahaha~~

oke..blog aku pon nk interframe sekaki...i love u la bloggggg!! meh2 kiss pp.. :)
 ok..dah xde idea nk celoteh ape..*padahal dh byk gilew membebel..hahaha* ok,dats all for now..
c u at next entry ok! :)

p/s : nnti aku nak citer bout my belated birthday present..nak taw x hape? sile angkat tangan..x pon sile comment ini entry..ohhh..tak pon sile tnggu next next or maybe next next entry OK? :)

6 comments:

melatidaisy said...

salam dik

akak pon da nak abis cuti ni..huhu..cam berat ati je nk balik u sbb da lame sgt2 cuti, since 10april..huhu

btw zatil study kt ne?

ツ Cik ZatiL Iwani said...

salam kak...

haaaa..thu xpe kak..sme la ktee..
:)

ztil stdy kt kpm..klej profsinal mara..hehehe~
akak lak study kt U mne?
upm ke?

armniey said...

zatil buang tebiat..hehe..

ツ Cik ZatiL Iwani said...

kak ammmmmmmmmmm!!

hahahahhahahahahahahahahahahah
ahahahahahhahahahahahahahahaha
hahahahhahahahahahahahahahahah
ahahahahahhahahahahahahahahaha
hahahahhahahahahahahahahahahah
ahahahahahhahahahahahahahahaha..:)

armniey said...

wah...sape kak ammm 2...

ツ Cik ZatiL Iwani said...

erkkk..
ntah laaaa...
i pon x kenal die sape...
:P

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin