.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Thursday, June 10, 2010

semakin pulih..=)

salam kepada semua kaum kerabat blogger sekalian alam...:)

sudah sihat??
sudah makan??
sudah mandi??
sudah onk onk?? *ishhh..p'gotor!*
sudah tido??
sudah minum??
sudah jalan??
sudah hidup??  *ok..nie soklan x patut ditanye..tlg abaikan!*

wah..it's olredi JUNE huh??..bulan yg paling aku suke...kenapa??..shhhh..xbole bg taw..RAHSIA!..ohh, cepat btol mase berlalu kan kan kan?~~~
maap laaa sebab tidak dapat m'hapdep belog ini sejak beberapa hari kebelakangan ini..sebab nye after redo session aritu aku memang x blik umah..tggu my parents pick me up at Puncak Alam & my sis kt UITM..then trus gi Sabak Bernam coz ade weeding  anak my jiran kt sane..*ohh..kami & jiran sgt baik antara satu same lain*  

After settle weeding ceremony, we ols blik kg dlu..pagi2 Isnin baru balik Kota Bharu..nak hapdep blog on dat day pon xleh coz badan penat giler coz almost 7hours++ duk dlm kete lagi lagi aku diserang oleh virus demam start dari hari kenduri lagi..ohhh..dugaan sungguh..*maybe nie demam sebab byk sgt redo session kot..haha* badan terase sgt sgt sgt lemah..:"( telan panadol pon masih x baik2..hasil nye, demam selame 4 hari 3 malam..
 arini baru rase SIHAT sikit-sikit..walaupon sore dah ala2 ella skrg nie *serak2 basah giler* yela..bile lagi leh feeling2 mcm ella..time2 nie la yg sesuwaiiii~~boleh wat konsert..ngaaaa...
hope esok aku akan lebih cihat sePENUHnye dan dapat hapdep blog nie banyak2..amin amin amin~ 
mekasih kpd ABAH sbb belikan ubat antibiotik + demam + selesema + batok..
mekasih kpd MAK cos bagi makan ubat *ok..aku nie jenis malas nk makan ubt* + masak makanan enak2.. *even sakit..makan itu mesti!*

jasa kalian semua di kenang sampai nyawa dikandung badan!

oh, sowy juga kpd adik ma yang m'jadi mangse buli aku time aku sakit nie..haha..*smpt lagi nk m'buli org*

actually, ade hikmat aku demam nie..*bak kate my sis, Anne!* maybe Allah nk hapuskan dose2 kecik aku..ecehhhh~~ oh..terase insaf T.T kita sebagai makhluk tuhan xpenah lari dari melakukan dosa bukan? tingat dosa2 yang penah aku lakukan sebelum ini..O'Allah..ampunkan la segala dosa2 hambamu yg kerdil ini! amin amin amin amin amin amin :)

:)
* sekadar gambar hiasan *

btw, korank kalu sakit tuh cepat2 makan ubat k! get well soon! :)
ok..till then..byeeeeeeeeeeeee!

p/s : pic2 time knduri masih bersarang dlm Nikon D60..malas nk transfer..nnti free2 aku upload ok?
p/s/s : masih ade lagi 2 utang tag sama sis melatidaisy & sis amirah..nnti sy akan cuba s'lesaikan ye~!...


No comments:

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin