.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Wednesday, June 23, 2010

sile jangan tukar siaran...:D

salam sumer!
hye kawan - kawan..!!
 nak buat pengumuman sedikit..

Sile jangan tukar siaran blog ini..!!!

kenape? meh cini akak nak citer meh *wah..tibe2 jadi akak uols*
xde..aku actually dh tukar keLEBARan blog terchenta nie..
CANTIKKKK kan??
CUTEEE kan??
COMELLL kan??
LEBARRRR kan??? 
baru LUAS mate memandang..kan kan kan..
sile angguk kan kepale anda tanda setuju!
mesti korank terkezut kan bile jejak kaki kt blog aku nie..kalu tak terkezut pon sile la buat2 terkezut ok!! hahahahah~ :)
lagi pon bak kate orang tua-tua..
Jauh perjalanan, luas pemandangan..
hahaha..motif?

Frankly Speaking, aku suke oh dengan keLEBARan blog nie..nanti leh letak pic2 yang super BESAR..!!! xde lagi picture2 yang cinonet..wakakaka~
 jom joget ckit!

mekasih kepada makcik nani yang bagi idea menukarkan keLEBARan blog ini..
 mekasih juga kepada new features kt BLOGGER which is template designer yang memudahkan kerja penLEBARan blog ini..jasa kalian amatlah dihargai..:) ngaaa~
actually, dah lame aku teringin nak LEBAR kan sayap belog nie dgn cara mudah..x payah nak upload template bagai..akhirnyaaa..taraaaaa~~ *sambil wat muke riak*
 

ok..nak try test letak pic BESAW satu round..

nie pic time aku darjah 2..hahaha..ok aku tipu..
amacam?..menarik bukan?

p/s : so, sile COMMENT kt bawah ini jika anda rasekan belog ini comel, cute & cantik..kalu korank rase belog ini tak comel, cute & cantik..x yah la comment...heeeee~ :D

p/s/s : okeeee..aku taw header aku kt atas tu besar giler..tp besar - besar pon cute ape..ewahh~ nnti la aku edit..skrg malas lg seyhhh~


9 comments:

armniey said...

apa nie???
hye zatil...hehe

ツ ZatiL e-OneNiey said...

nie ape??
hye kak am..
lame x jmpe..cihatt?

ms evilo pon ok kan said...

comel3..
cm k.lisa.
huahuahua..
zatil,anda telah d tag.
sile jwb ye.
=)

armniey said...

hye lg..hehe..
sht x sht gak la..huhu..
pjg sngt x larat nk bce la awk nye blog nie..

ツ ZatiL e-OneNiey said...

k.lisaaaaa..
uikss..pewasan wehhh..:P
wah..yeke?
oke2..mekasih kak..
nnti zatil jwb ok!!!
:)

ツ ZatiL e-OneNiey said...

kak ammmmmmmmmmmmmm!!!

owh oke2..
alaaaa..yeke?
bace la slow2..
:P

armniey said...

slow2..
ish mse 2 emas...
x baek dibazirkan...hehehe

ツ Cik ZatiL Iwani said...

hahahah..
WOW! k.ammmmm.sejak bile m'hargai mase nieeee???

armniey said...

eh x tau ker..
la lupe nk bgtau..hahaha

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin