.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Friday, July 23, 2010

best gift ever..thanks mak abah!..=)

salam sumer!
selamat hari JUMAAT everybody!!!
:)

wowowowo..dah bersawang ini belog..siapakah tuanyeee??? hahahaha...
currently, mood nak hapdep belog adalah non ado!..nehiiii heiiiiiii!!
tak taw la kenape..dalam otak nie ade 1001 cerita nak diceritakan di sini..tapi bile tiba time nak hapdep terase sengal2 badan gituuuuuu...hahahahahah *ok..aku tipu tuh* bukan sengal badan ye..tapi bile time nak hapdep je mood tibe2 hilang pergi mencari timba <-- new peribahasa..wahahahha~~
 
tapi tapi tapi tapi kannnnnnnnn...
arini 23 July 2010 bersamaan ari JUMAAT..mood nk hapdep belog tibe tibe muncul...unbelievable!!! 
jom nyanyi cikitttt...

 

dah2...cukup cukup..
mungkin disebabkan arini adalah penghulu segala hari..so, mood rajin tibe tibe menampakkan diri nye...ecececeh~ :))) *dan dan je*

oke..dah2..let's proceed with the storyyyyy..
seperti yang dijanji kan pada entry lepas..i just want to show all of u my special-best-beautiful-ever birthday present..yang diadiahkan oleh mereka yang paling sangat & very BERMAKNA in my life which is my belavod mak & abah...

walaupun arini umurku dah masuk 21 tahun 1 bulan dan 5 hari...aku tetap mau tunjuk special gift ini even my 21st birthday dh 1 bulan 5 hari berlaluuuuuu~~~ ewahhhhhh..
*dah lame kot aku peram cerite nie!*

anda mau tau hadiah nyee?
nak ke?
jap jap..korank layan dulu pic2 adiah ituuuuuuu...
then baru aku bg taw apekah adiah itu..ngaaaa~~ ;)

jeng...jeng...jeng..
terimalahhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~
.
.
.
.

gaye pertama : mekasih kepada duta kite..cik santek molek! :)

gaye ke-2 : mekasih kepada nikon D60..dgn anda sy dapat mencapture moment ini! ewahhh~

   gaya ke-3 : lebih kurang dr gaya pertama..tapi yang ini nampak lg menawan..:))

gaye ke -4  : bile semua gaye2 dicantumkan dalam 1 pic..ini la akibatnyeee~ ecewahhh~~


ok...as u all can see at the picture above..mesti korank dh dpt teka apekah my special-best-beautiful-ever birthday present kannnnnnnnnnn?? 

yeah2..aku dpt adiah Poh Kong Gold Necklace with key locket..hehehe~
santek x..?
key locket tu mcm symbolik laaa..mcm dah kunci kebebasan la kunun2 nyeeee..
21 tahun la kate kannnnnnnn...
*oke..sile gelak* :)))

i dont know how to describes my feeling when my mom & dad give me this present on my birthday..
terkejut + happy + surprised + speechless feeling blend all together! :)
 seriously, i didn't expect that they will give me this special present..  
terharuuuu sgt sgt sgt... T _____ T *nages*
 ape ape pon..aku akan terus memakai hadiah ini sampai bile bile..heeee~


thanks mak! 
thanks abah!
i really really really appreciated this special gift!

love love love love love both of u so much!!!!! 

and last but not least..terima lah last picha! :)

oh jap jap...
baru baru ini juga aku telah disuprise kan oleh rakan rakan OC aku for my birthday!..
bukan aku saje yang m'jadi mangse..ramai lg kot..

but sory guysss!!!!...i x bole nk story skrg..
sbb i nak check in for my flight going back to KB..dah lewat nie!
on9 kejap kt McD nie..hehehehhe~~

don't worry ok!...I'll story this moment kat next entry!
till then..
bubyeee!


p/s : doakan saya selamat sampai kt umah terchenta ok!!! ;))



2 comments:

ms evilo pon ok kan said...

ey awk,ur bday present ni same cm k.rina dpt tahun lepas..
hehehe,best best best =)

ツ Cik ZatiL Iwani said...

eh kak lisaaaaaaa..

yekeeee??
mmg best pon...
mekasih2~~~
hehehehehe...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin