.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Tuesday, August 10, 2010

Happy Ramadhan Al-Mubarak..=)

salam sumer! 
 helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!
selamat hari SELASE!

wah..tajuk entry agak tak boleh blaaaa PANJANG nyeeee 
*ohh..perlu ke nk capslock itu word?*
dah2..sile abaikan iye 



semenjak 2,3 dan 4 menjak nie..mood nak hupdep adelah TIADA LANGSUNG..
dat y la belog ini telah dipenuhi dengan sarang labah2 dan debu yang setinggi gunung Everest..
hahahahaha..oke2..aku tipo je tuh..


walaupon mood ade lah TIADA..tp perasaanku ini mau belog terchenta ini dihapdep kan..
tapi apekah daya..peratus MOOD MALAS adelah lebih tinggi dr PERASAAN ku ini..
tapi harini tanggal 8 Ogos 2010 bersamaan 30 Syaaban..
mood rajin tibe2 menjelma..yessssssssssssssssss!
lagi - lagi nak puase nie kannnnnnn...ecececehh~


dan oleh sebab itu, kerajinan menghapdep belog adalah berada pada tahap yang sangat maksima..
* wah..terase mcm cikgu bahasa melayu la plak *
sebelum mood ini ilang baik aku taip cepat2..
*smbil menaip entry ini menggunakan kelajuan 240km/j..hahahahaha..*

banyak mende yang aku nak story kat korank..
maybe aku nak cerita next entry kot..kot jelaaaa...hahahahaha..

oke2...sempena Bulan Ramadhan Al - Mubarak yang bakal tiba esok hari..
di sini sy cik zatil iwani ingin mengucapkan


..Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak..


dan ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf di atas segala kutukan, kritikan & kesalahan yang saya lakukan kepada semua pihak terutama  kepada kedua mak abah, adik-beradik & kawan - kawan samada secara sengaja atau tidak sengaja..
sesunguhnya saya hanyalah insan yang lemah yang tak pernah lari dari melakukan kesilapan...

Dan..di bulan Ramadhan ini juga marilah kite sama2 mengandakan ibadah kita kpd ALLAH s.w.t..dan diharapkan ibadah kita diterima olehNya...:)


dan dan dan..
hopefully semua org leh puasa penuh okeeee!!!
nanti leh dapat banyak banyak banyak duit RAYA! hahahahah...
kalu uzur tu x leh nk cakap ape lah..heheheh~


oke..that all for this entry..
ketemu di laen entry yaaaaa...

p/s : malam nie dh start terawih...jom TERAWIH beramai-ramai...





4 comments:

hajarus said...

salam ramadhan & selamat berpuasa zatil ;d

ツ Cik ZatiL Iwani said...

hehehe..
terima kasih kak!
Selamat berpuasa jugak eh~
:)

sop said...

salam Ramadhan dan selamat berpuasa yer

ツ Cik ZatiL Iwani said...

hehehe...trime kasih..
slmat m'jalani ibadah puasa gak!
;)))

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin