.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Sunday, August 15, 2010

what they say about me..=)

salam sumer!
Selamat Pagi AHAD...
alhamdulillah..harini dah masuk hari ke-5 kita semua berpuasa..
dan alhamdulillah juga..aku masih dapat menjalani ibadah puasa ini..
..TQ ALLAH..

wah..guess what..aku telah buat rekod baru hari nie 
*muke bangge*
haaaaaaaaaaaa..nak taw la tuh kan?
ok ok..aku bg taw..
rekod nya adalahhhhhh..aku TAK TIDUR LAGI PAS SAHUR TADI..!!!
*ngaaa~ perlu ke nk caps lock di situ?*

 joget cikit..

hahahahaha...ok ok..mesti korank jelez kan gan rekod aku itu..
* gelak guling guling guling*
walaupon rekod nie xde la sehebat Guiness Book of Record..
tapi tapi...bg aku ianya HEBATTTTT ok! 
pedulik la hape korank nak kateeeee..
* gelak guling guling guling lagi*
 * ya ALLAH..takbur nye manusia nieeee!! T.T *

hahahahaha..maap ye korank..aku diserang virus sengal pagi nie..
ditambahkan lagi dengan kondisi hidung yang t'sumbat2..
*achhhummm!! >.<*
ditopupkan lagi dengan suasana cuaca yg sangat sejuk..
* aku masih selubung gan selimut power puff girl nie haaa >.< *
dipluskan lagi dengan keadaan aku yang tengah b'jaga sorang2 nie..
*yang laen masih enak dibuai mimpi =.="*

waaalahhhhh..sgt mantap gandingannye ituuuuuu!!
 hahahahaha..mintak2 la selesema nie cepat baik!
dah berapa byk tisu TESCO choice aku abihkan nie haaa...opssss~

aku nak share something gan korank semua..
haihhh..tibe tibe rase malu ahhhhh :">


see see see...
what they say about me!

CUTE ada..
SWEET ada..
SO HOWT ada.. 
NICE ada..
COOL ada..
SPORTING GILER ada.. 
BAIK HATI ada..
KAWAII ada..
SAYANG ada.. 
PAGAR ada..
CANTIK..*nie aku tmbah sndiri..hahaha*

see..macam2 gelaran aku dpt..tenks guyss for all the sweet2 words..
but word PAGAR adalah tak boleh bla weh!!
adoiiii..pagar dorank panggil aku?
mentang2 la aku pakai braces..=.="
but it's cool bebeh..
mula2..i didn't know..what the PAGAR mean..but few minutes after that baru realize..
"ok, my braces look like PAGAR"
yeah..i hav to admit it!
hahahahahaah...
aku ade PAGAR..korank adeeeeee? <-- *ayat sedapkan hati*


actually, this is one of the activities at MARA GOT IDEAS that being held at my college last 2 week..
that program very very very AWESOMEEEEE ok!
i'll story to all of u on the next entry..
tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu for reading!!!

p/s : describe me in one word pleaseeee! 
(nak jawab?..sile coment entry ini) >.<

No comments:

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin