.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Sunday, October 17, 2010

RINDUUUU nyeee..=)

hye sumer! 
wowowow..byk giler spider web dalam ini belog..=.="
 almaklummm lahhhh...
harini sudah genap 1 bulan 15 hari blog ini tidak berhapdep & telah diprivatekan..
wooooottt~

arghhhhhhhh..
rindu nye..
rindu nye..
rindu nye..
rindu nye..
rindu nye..
rindu nye..
 rindu nye..
rindu nyeeeeeeeeeee!!!!!!!

untuk berblogging balikkkkkkkkkkkk...

so, arini bersamaan 17/10/2010 dan bersamaan dgn 7 hari sy bersama si dia..♥
ecehhh~ *perluke nak mention di situ?*
  sy dengan rasmi nya telah mem-PUBLIC-kan balik blog ini..
dan mood memblogging sudah kembali di-ACTIVE-kan..

hooooyeayyyyy..sile tepuk berjemaahhhh!
*clap - clap*




jutaan kemaafan *mcm nak wat ucapan raya plak..hohoho* dipohon kpd my followers, my blog readers & also my silent readers..
maaf sebab telah memprivatekan blog secara tiba-tiba tanpa memberi sepatah dua kata..


lagi pon tuan belog agak kebizian dengan assignment yang tak berapa banyak itu..=.="
dan dan dan..banyak menda yang perlu disettlekan sejak kebelakangan ini..dah final sem kan..

mesti korank pelik kan?
nak bukak blog nie..tapi tak bole..
tapi skrg dah boleh bukak kan kan kan?
hahahaha~
and mesti ramai yang windu nak baca belog ini kan kan?
aaaaa...ngaku jeaaa..aku taw korank rindu..ngaaaaa~

bile blog ini dah dipublickan..

i really hope blog ini akan keep on UPDATED macam dolu2~
i really hope duit nuffnang makin NAIK ~
i really hope followers belog ini semakin BANYAK ~
i really hope korang drop comment yang BERNAS~

that all for now..thanks a lot..
i love u guys! :"D

korank sume mesti windu kt tuan belog ini kan?
haaa..meh cini nak tepek pic 1 round tuk korank ilangkan windu..
hahahahah~

*tuan belog yang sgt PINK bersama anak buah best friend nya*
* terpaksa pakai pink on that day utk ikut tema *

p/s : i love him..heeee~ :"D


3 comments:

SHaH said...

meh i drop 1 comment :P
tu la windu gak nk baca blog bby :)hee~

ツ Cik ZatiL Iwani said...

hehehehehe...
mekasihh syg..
:P
windu eh..?
bgus2..nnti bby update blog nie slalu k..;)

b!Ntang said...

wah3!!!
loving2 ekkk.....
suda pandai yeee.....

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin