.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Wednesday, November 10, 2010

hampir kesitu..=)

salam sumer!
blog ini kembali berSAWANG..
aritu ye ye oo ckp nak hapdep laa ape laaa..janji manis itu semuaaaa..wakakaka~

harap maap..tuan belog sedang sibuk myiapkan saimen yg terakhir pada abad INI...ngaaaa~
yesss! assignment terakhir untuk final sem ini berjudul *ok..dh mcm tajuk lagu plak* ABIT phase 4..
but Alhamdulillah semalam..

assignment tu telah berjaya DISUBMIT!!!!!
*terase mau menjerit sekuat biskut tiger..aummmmmmmmmmmmmmmmm~*




setelah berpenah lelah..akhirnya berjaya gak nak ciapkan tugasan ini..walaupon x banyak mana..
tp mmg tahap kemalasan masih menebal..
kalu nak start buat saiment pon malas..
nak hapdep blog ape ntah lagi..lalalalala~~
korank pon same macam aku kan kan?

 so, kepada individu yang menunggu entry terbaru dari tuan belog..harap bawak bertendang..eh bkn...bawak bertenang yeee..belog ni dh hapdep pon kan kan kannnnnn????

ok..assignment sume dah setel..
so now i need to focus on :-

--> final exam *1 paper je pong* ( 11/10/2010 )
--> system presentation ( 12/10/2010 )
--> MUET ( 13/10/2010 )

then..after that MERDEKAAAAAAAAAAAAAA!!!!
 huuuu~ dah x lama dan makin hampir kesitu..
x sabar nyeeeeeeeeeeeeeee!!!



sebelum entry ini berakhir..
dan tunjuk pic time konvokesyen KPM seMalaysia kt PICC few weeks ago..
tak sabar mau graduateee!!!
heeeee~

* bersama org yg dh grad cik izzati *


* bersama kak am *


* nak interframe sat..credit to my mr.photographer SHAH *


aku akan pastikan aku dpt pakai jubah seumpama itu next year dgn memegang segulung higher national diploma & be the best students for all KPMs..
insyaALLAH..amin amin amin :"D

ok la korank..need to go now..
nak sambung study paper final MPW *Pengajian Islam* esok..
wish me luck guys!

till then..tata~



3 comments:

armniey said...

uish~~

ツ Cik ZatiL Iwani said...

ape uishhh2?
:P
ztil promot k.am kt blog nie..
sukeee x?
hahaah~

armniey said...

agak sonok la..hahahaha..
sy di popularkan oleh zatil iwani...
suke2...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin