.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Wednesday, December 22, 2010

ntah apa apa..=)


ehem2~
Dimulakan dengan bismillah
Disudahi dengan alhamdulillah
 *lalalala...fuhhhyohhh..tibe2 kua lagu daaaaa*

assalamualaikum korang sumerrrrr..
tup tap tup tap tup tap..
arini dah masuk 22 Disember 2010!!
woahhhhhhhh...lagi 8 hari nak masuk tahun baru 2011..
macam tak pecayaaaaaaaaaa wooooo~
haishhh..cepat betol masa berlalu..macam tak ready je nak masuk new year..ok tipu! padahal mmg excited giler nie haaaaaaaaa..ngaaaaaa~

meh meh joget hawaii~


maaf la blog ini masih tidak berhapdep dengan kerapnya..
tolong tolong jangan salahkan aku!
korank salahkan internet connection kt umah nie..


*dgn suara berbisik* 
"tp sbnarnye kan..klu ade internet connection pon aku x hapdep sgt blog nie"
hahahahaha~




tp btol weh..aku kt rumah jarang on9..sebab nye P1 yang aku pakai time kt kolej tak de coverage kt kawasan rumah aku nieeee!!! eeeeeeee..gerammmmmmm..
aritu aku dh wat aduan rakyat kt P1 nye technical service..
tapiiiiiiii..mmg die cakap coverage tak sampai lagi kt kawasan rumah aku niaaaa..
bile ntah nak sampai..aku pon tak tahu..
haishhhh...tensionnnn jeeeeeee..
-__________________-


tp tp tp..
nasib baik rumah aku ade berukband celcom..leh la on9 kejap2..:)
dan dan dan..
aku telah mengambil langkah drastik dengan m'request kt bos BESAR *my dad*..utk pasangkan streamyx kt rumah..
mula-mula agk takut nak mintak takut permintaan tak dapat dimakbulkan..
tapi rupe-rupenya..bos besar dh bagi GREEN LIGHT!
sekalung terima kasih utk abah ku sayang~
yeayyyyyy..meh meh lompat bintang! :)


so, tak lama lagi rumah ini akan ade internet conection 24/7..
bile la abg macho tmnet nk mai umah aku nie? 
muahahaaha..nanti dh ade internet.leh la aku donlod movie..facebooking..chatting n blogging sampai lebam!
muahahahahah~ *gelak besar punyeeee*


act, before this rumah aku dh pasang streamyx..time aku form 5 camtuh..tp line die mcm haram..kejap ade kejap tak ade..dh brape kali buat aduan..
aku rase operator tmnet tu dh nek bosan asik dengar sore aku je yang call..hahahaha..
so kteorg potong jela streamyx tuh..lalala~
tp skrg kteorg dh langgan balik...n hopefully the connection is excellent compared to the previous one!
ambik ko!..skali ayat mat saleh kluar..wahahahah~ :)


oke..sampai itu saje bebalan aku kt entry yang ntah ape ape nie..
hope to see u guys at next entry..
kerana di next entry aku nk stori mori my experience time gi broga hills time redo session itu..
so sebagai penutup pada hari ini..meh ak share permandangan yang amat cantik dari Broga Hills..
credit to encek syg tuk pic di bawah..
*sy curi dari FB die..hahaha..perlu ke nak bg taw? >.<*

permandangan dari puncak broga hill yg santek bangatttt!!!!

oh yaaa..before aku end this entry..
just want to say thank to uols yang x jemu jemu singgah kt blog nie..even aku x hapdep sgt..
jasa korank mmg aku hargai..nnti jemput2 la dtg lg ye..
kalu bleh click skali NUFFNANG aku tuh..;)

ok guys..
till then~
xoxoxo~


1 comment:

SHaH said...

nk ikut gi broga!
bile nk gi lagi?
nk gi lagi ajak la ye~

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin