.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Thursday, September 2, 2010

raya mode...=)

mode : RAYA lewww..
lagu : Balik Kampung ( Sudirman )

salam sumer! 
cihat keeeeeeeee???
ye cipa..akak taw blog nie dh bersawang..<-- rply coment kt chat box jap!
heheheheh~

haih..pejam celik pejam celik pejam celik..
arini dah 23 Ramadhan..
dan dah 23 hari umat islam berpuase..
tinggal lg 7 hari je lagi nak RAYERRRRRR...
hooooyeahhh..
mood raya semakin membuak-buak niaaaa...



actually..udah lame tak hapdep belog ini..
windu kian terase..so, pagi pagi nie gigih oh nak hapdep belog nie..
gigih sebab harini aku nak balik umah dah..
cuti raya dah bermuleeeeeeeeee! 
  *adoiiii..time nk blik umah jea rajin nk hapdep..ape nk jd gan ko nie huh?*
(maaf..tuan belog sedang b'monolog dalaman)


 alhamdulillah..before balik raya nie saiment ABIT phase 1 dah berjaya disubmit..
so, leh la raya dgn sepuas-puasnye tahun nie..
tanpa memikirkan kehadiran saiment..ecehhh~
*padahal ade je saimen nk kne anta after raye*
raya puas2..sbb ntah2 tahun depan dah tak dapat nak beraya di Malaysia..
sbb time tu dah kene gi further study kt UK..>.< ngaaaa~
haha..angan2 tinggi tuh..amin2..
may this wish came true..:D

 ok korank...
dah nak dekat raye nie kan..
so, macam mana persiapan korank?
baju raya dah beli?
kasut raye?
 kuih raya dah buat?
duit raye dh standby? 

haaaaaaaaa..tu la soklan2 comman bile dah nak dekat raya nieaaa~
aku nye persiapan so far ok laa..baju raye dh ade!
balik nanti nak buat kuih raya lak..*dh ade org tu order*
heeee~ :D


 ok la korank...aku dh xde idea nk taip..
arini aku blik qelate..flight pukul 9.15pm..
doakan aku selamat sampai hokeyyyy~ 
balik rumah oh oh oh balik rumah...hati girang~~~
eceh! 
ohh..kepada siapa yang nak balik beraya di kampung..
sile pandu cermat ok..
jangan bawak kereta laju laju..ingatlah org tersayang...

di kesempatan ini juga i just want to wish..
Selamat Hari Raya tuk semua..
 maaf jika ade sebarang cilap & salah!
semoga hari raya yang bakal tibe nanti lebih bermakna..weeee~

oh..b4 that terima la pic raye tahun lepas..
saya mereka!!!

ok..need to pack my stuff rite now..
pas asar kang nak gerak gi LCCT dh..
tata~ 


p/s : aku dh tukar lagu kt blog nie gune lagu raye yang aku suke..bru MOOD RAYA tuh masyukkk kn~

p/s/s : if u guys drop here..rajin2 la click encek nuffnang saya..nak kumpul duit tuh tuk further study oversea nnti..heeee~ :D


Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin