.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Sunday, November 14, 2010

Oh indahnya ♥..=)

hye everyoneeeeee~
tora datangggg lagiiiiiiii....
arini mood nk jiwang lagiiiiiii.. <-- dh macam pantun :)
ngaaaa~


terasa hidup ini indah 
bila ada orang sayangkan kita

terasa hidup ini indah 
bila ada orang selalu ambik berat pasal kita

terasa hidup ini indah
bila ada orang yang mencintai kita apa adanya

terasa hidup ini indah 
bila ada orang yang selalu buat kita happy

terasa hidup ini indah 
bila ada orang yang selalu berkongsi cerita dengannya

terasa hidup ini indah 
bila ada orang yang selalu buat kita sentiasa tersenyum :)

terasa hidup ini indah 
bila ada orang yang selalu berada di sisi dikala suka mahupun duka

terasa hidup ini indah 
bila ada orang yang selalu luangkan masa bersama kita

ohhh..mmg sgt INDAH..dan sgt besh perasaan ini..:)




haaa..nampak tak pic di atas?
pic ini dilukis oleh si dia..auwwww~ thanks syg!
my HEART will always be with you too~ :"D

oh yeah..today is 14/11/2010..
means that its already 1 month & 4 days we're together..
how time flies..:)

to him : Happy 1st month anniversary..
hope this relationship not for just a month but for the rest of our life..
amin amin amin~
byeee~


"Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart "





Wednesday, November 10, 2010

hampir kesitu..=)

salam sumer!
blog ini kembali berSAWANG..
aritu ye ye oo ckp nak hapdep laa ape laaa..janji manis itu semuaaaa..wakakaka~

harap maap..tuan belog sedang sibuk myiapkan saimen yg terakhir pada abad INI...ngaaaa~
yesss! assignment terakhir untuk final sem ini berjudul *ok..dh mcm tajuk lagu plak* ABIT phase 4..
but Alhamdulillah semalam..

assignment tu telah berjaya DISUBMIT!!!!!
*terase mau menjerit sekuat biskut tiger..aummmmmmmmmmmmmmmmm~*




setelah berpenah lelah..akhirnya berjaya gak nak ciapkan tugasan ini..walaupon x banyak mana..
tp mmg tahap kemalasan masih menebal..
kalu nak start buat saiment pon malas..
nak hapdep blog ape ntah lagi..lalalalala~~
korank pon same macam aku kan kan?

 so, kepada individu yang menunggu entry terbaru dari tuan belog..harap bawak bertendang..eh bkn...bawak bertenang yeee..belog ni dh hapdep pon kan kan kannnnnn????

ok..assignment sume dah setel..
so now i need to focus on :-

--> final exam *1 paper je pong* ( 11/10/2010 )
--> system presentation ( 12/10/2010 )
--> MUET ( 13/10/2010 )

then..after that MERDEKAAAAAAAAAAAAAA!!!!
 huuuu~ dah x lama dan makin hampir kesitu..
x sabar nyeeeeeeeeeeeeeee!!!



sebelum entry ini berakhir..
dan tunjuk pic time konvokesyen KPM seMalaysia kt PICC few weeks ago..
tak sabar mau graduateee!!!
heeeee~

* bersama org yg dh grad cik izzati *


* bersama kak am *


* nak interframe sat..credit to my mr.photographer SHAH *


aku akan pastikan aku dpt pakai jubah seumpama itu next year dgn memegang segulung higher national diploma & be the best students for all KPMs..
insyaALLAH..amin amin amin :"D

ok la korank..need to go now..
nak sambung study paper final MPW *Pengajian Islam* esok..
wish me luck guys!

till then..tata~



Monday, November 1, 2010

my heart is yours, SAYANG...=))

amaran KERAS : entry ini mengandungi ayt2 jiwang si tuan belog..
kalu tak sanggup nak tgk..jangan tengok! :P

salam sumer!
sihattttttttttttttttttttttttttttt??
woottttttt..
title entry adalah sgt tak boleh blah wooo~ :"D
sejak bile aku pandai berjiwang-jiwangan ini?
bersayang - sayang bagai...amboiiii cik temahhh!! :P


sapa yang tak tahan boley muntah skrg..wahahaha..
sapa rasa lagi tak tahan boleh la pergi meninggalkan blog ini..
alaaaaa..sekali skale nak jiwang tak kan x boleeeee? kan kan?
ok ok..as being promise before..entry ini adalah entry yang istimewa..


haihh..macam mane ye nak story..
tibe2 tangan kaku untuk menaip..
otak berhenti seketika untuk memikir..
lidah kelu untuk bersuara..
ok...gedikkkkkkkkk nyeeeeeee...-_____-


Sekadar gambar hiasan :"D

pada ketika ini 
pada detik ini 
dan pada saat ini


hati tuan belog adalah BERBUNGA - BUNGA.. :"D
seperti lagu Miranda Cosgrove kt belog ini..
dan juga seperti bunga - bunga di taman buaya bunga..hahahaha..
*haishhh..terase malu pula mau taip..ngaaaaaa~*



haaaaa..korang nak tahukah kenapeeee?
nak taw tak?
nak takkkkkkkkkkkkkkkk?
hahahahah..oke2..
aku bg taw laaaaaa..

errrr..sebenarnyaaaaaaaaaaaaa..

Hati ini telah dicuri oleh seseorang :)

*ok..perlu ke nk gune font paling BESAR?*

 

ok..gedikkkkkkkkkkkkk lagi..hahaha..-___-
eh eh..korank jgn salah paham..pencuri hati ini bukan yang bertopeng ala-ala perompak tu ok?
tp tp tp tp..

tp beliau adalah seseorang yang telah
berjaya membuka pintu hati ini..cewahh~
dan berjaya menawan hati ini..ecehh~
 dan membuatkan i'm fall in love with him :"D 
hahahaha~





 ini die pencuri hati saya...Muhammad Basysyar aka SHAH :)
  *errr..sile abaikan entity berwarna merah and kotak kuning di belakang itu *


 Shah,
 the meaningful date 10/10/2010 still fresh in my mind..
and will be one of the precious moment in my life..
the date when our love begin..
the date when you proposed me to be ur Girlfriend..
and the date when my relationship status is change from SINGLE to IN A RELATIONSHIP for the first time in my life..
auwwwwww~~
and now my heart is yours, SAYANGGGGG~


so to all guys out there..
sorry..i'm not available anymoreeeeeee...<--ayt bajet HOT
:"D





Shah, 
thanks because always cherish my day & love me just the way i am..
i do love u just the way u are..
thanks because always be on my side and being understanding
thanks for all sweet memories when we are together..
i just want to hope that our love will last forever...amin amin :)

this song specially dedicated to you..
enjoy it ok..


" I love you, don't you see,
You stole my heart in 1-2-3
I love you, yes it's true
You stole my heart
and I'm gonna steal yours too."
love
me + you = forever :"D
ok..sekian sahaja entry jiwang - jiwangan tuan belog..nantikan ayat - ayat jiwang di entry akan datang..ecehhhh~
till thennnnnn...:)

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin