.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Sunday, January 16, 2011

chanteqs-1st-giveaway..

salam sumer! 
 hey..arini mcm ade mood nak join giveaway from ChanteQ
adiah die agak menarik..ade bermacam-macam combo..
so ape lg..tak nak lepaskan peluang gituuuu~
first time join nie..so hope ade rezeki lah!
insyaALLAH~

 ChanteQ's Giveaway

senang je nak join this giveaway..just folo syarat2 yang ditetapkan..
so men cini nak inform syarat2 nya :)
*credit to chanteQ blogshop*
  1. Korank mesti mempunyai blog tak kira la personnel blog ke, business blog ke..janji blog yer!
  2. Jadi follower Zone Bundle ChanteQ.
  3. Jadi follower Zone ChanteQ Shoppe.
  4. Jadi follower Zone ChanteQ Collection.
  5. Buat satu (1) entry tentang Giveaway ni di blog anda.
  6. Tinggalkan link penyertaan uollss kat entry ini yer..
  7. Letakkan pic ChanteQ's Giveaway di sidebar blog uolssss dan link kan ke entry ini.
  8. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15/02/2011
  9. Pemenang akan diumumkan pada 17/02/2011
  10. Keputusan adalah muktamad.
nah..senang bukan..:)
so ape lagi..jom join ini giveaway beramai- ramai..
banyak lagi masa..
kalau nak join meh click SINI
till then..
bye-bye sumeeeeeeee..



No comments:

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin