.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Monday, May 16, 2011

Happy Teacher's Day =)

salam sumer! 
hari ni 16 MEI 2011..
korank ingat tak apekah istimewanya hari nie?
kalau yang penah pergi sekolah memang akan tahu..
yang tak tahu tu maybe tak penah pegi sekolah agaknye..hahahah!

ok lah..aku bg taw korank..
hari ini Hari Guru! yaaa..hari Guru..hari istimewa tuk semua pendidik..dan hari yang kita sambut tiap-tiap tahun time sekolah rendah dan menengah..
wah..teringat lagi time sambut hari guru kt sekolah..memang happening!!!
dgn persembahan dr student..persembahan dr cikgu..dan macam2 lagi..
kalau aku cite kat sini smpai tahun depan tak abih lg..hahahah! *poyo jeee*

 yang paling aku tak boleh lupa time aku dan kawan-kawan pengawas yang lain pernah handle sambutan hari Guru kat sekolah yang paling aku sayang..SMK Zainab (1)
wah! seriouss mmg havoc..we've to manage all the events..from A to Z!
*bangge kejap!*
then weols kene wat BIG Teacher's Day Card..and give it to bonda *pengetua SMKZ1*
and and...aku penah buat persembahan choral speaking time hari guru taw..
hehehehe..pengalaman2 ini mmg tak dapat aku lupakan..
sekarang dah tak sambut hari guru di sekolah..hanya ucapan yang mampu aku hadiahkan utk guru-guru dan pensyarah-pensyarah yang penah mengajar aku dari tadika hingga ke kolej..

so i would like to take this opportunity to wish a very HAPPY TEACHER'S DAY especially to my mom, cikgu Jemilah Ismail,to all my teachers at SK Jerantut, SK Sultan Abdullah, SK Kubang Kerian 2, SMK Zainab 1 and also not forget to all my lecturers at KPM Beranang..

Thank you for every single things you've done for me and also thanks for all the kindness you've showed to me..i really appreciated that~ 

hanya ALLAH yang mampu membalas jasa kalian..amin amin :)

*ucapan di ats same dgn ucapan kt FB aku..hahah..copy paste sudahh..gilak pemalas! >.<*



pic credit to google :)

oh yeah..and also to all teachers in this world..Happy Teacher's Day once again!!! 

do enjoy this video dedicated to all teachers


A good teacher is like a candle - it consumes itself to light the way for others =]

till then..
assalamualaikum =]


No comments:

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin