.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Friday, September 16, 2011

Testing2..one..two..three :)

Salam uolsss..
Nak testing jap kat cini..yeah..dah boleh update blog gune BB..so nanti senang laaaaaaa :)

by the way..doa2 kan la aku rajin update blog ok?

Till then..assalamualaikum :D
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

selamat hari-hari..

salam sumer!
ya ALLAH lama betol blog nie sunyi sepi tanpa berita..
mesti ada yg dok tertanya-tanya mana pergi tuan belog..*kunun je ade org nak tnye* =.=
oh yeah..by the way rasanya belum terlambat for me to wish..

Selamat Hari Raya ke-18 kepada semua..
Maaf Zahir & Batin ye..

raya sebulan kan? so boleh la kalau nak wish lagi..hahahah..
:)

dan aku nak wish

Selamat Hari Malaysiaaaaaaa
kepada semua rakyat Malaysia..best la tu boleh cuti kan??

ok..kpd yg nak tahu tentang perkembangan aku skrg??
aku skrg busy dlm menyiapkan persiapan nak kahwin..
eh..bukan2..silap di situ..bkan kahwin..tp persiapan nak sambung belajar di negara orang >.<
18hb nie nak gerak dah :(
nak taw kt mana? nanti aku story kat next entry..lalalalal..
kalau x sempat..aku cite time aku dh selamat sampai di sane la yeeeeee..

ok guys..thats all for now..
busy nieeeee...
tggu je next entry aku ok?
doakan yg terbaik tuk aku..
amin..

bye..see u all later...
assalamualaikum :)


Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin