.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Sunday, December 1, 2013

miss you guys!

missing my family and my fiancee so much!

T____________T

i wanna go back home now..

dear family,
i miss you guys a lotttttt!
mak abah i miss to hug both of u :(
also miss my dear siblings and my little nieces and nephew..




dear encek tunang,
i do miss u too.. :(
Imagining a life without you is something that is impossible, you make me complete and I want you know you mean everything to me.



salam dari bristol, UK





Monday, October 21, 2013

i'm back after a longggggggggggg time!



salam sumer!

halooo halooooo..i'm backkkkk..

last blog updated : 16 May 2012

ya ALLAH almost 1 year plus tak update blog kesayanganku ini.. :(

sorry dear blog anda di anak tirikan..

masih ada followers ke sudi buka blog aku ni?

perkembangan terbaru?

alhamdulillah..aku sekarang dah menjadi tunangan org! *maluuuuuu* 


dan aku juga dah menjadi student balik :)

tuk makluman kalian sekarang aku menjadi pelajar Master di University of West England, Bristol United Kingdom..

Thank ALLAH dan MARA sebab aku dapat lagi peluang dtg ke UK untuk sambung belajar..

alhamdulillah..alhamdulillah..

tapi kesian encek tunang kene tinggal d Malaysia :(

takpe only 12 months je di sini..tak sabar nak balik Malaysia for "majlis itu"..eceh!

meh cini nak tepek gambar tuan belog..hihi

my new uni!


oh ye..rasanya belum terlambat for me to wish

Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua :)

kali ini sambut hari raya haji di perantauan for the 2nd time..hihi

ini gambar semalam time sambutan hari raya Malaysian Community of Bristol..meriahhhhhhh sgt!

ok la tu je update tuk kali ini..

insyaALLAH kalau rajin aku update selalu blog ni..

assalamualaikum

lot of love from Bristol, UK






Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin