.

the time is...

My lovely ♥ Followers.. tq folo me! =)

Friday, January 3, 2014

Welcome 2014!

salam sumer!

ya ALLAH how time flies..dah masuk 2014!



welcome 2014! 

good bye 2013 :(




rasanya belum terlambat untuk aku wish Happy New Year 2014 to all my blog readers and followers 
*bajet mcm ramai je blog readers + followers..hehe..nevermind!*

sapa sapa nak tgk flipgram aku for last year punya cita boleh tekan kt cini
thanks to apps flipgram for this awesome apps!

well bila masuk new year mostly orang akan tanya apa azam aku for this year?

insyallah this year byk bende bakal berlaku antaranya
1. will finish my master insyallah in sept
2. kahwin! hihi...semoga d permudahkan
3. konvo for my master
4. ~will add later..hahahaa

insyallah semoga ALLAH permudahkan perjalanan aku for this year..and aku doakan ALLAH permudahkan perjalanan hidup korang sekali..amin amin :)

rasanya sampai sini saja entry aku kali ini..

sapa nak aku tulis lg sila comment di entry ini..tulis mcm ni >>> SILA UPDATE. SAYA SUKE BLOG AWAK! 
*poyo sgt*

p/s : sorry too busy to update this blog..been busy buat revision because next week i got 1 exam for this year..hopefully i can get good marks..please pray for me guys :)






Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin